PROJECT BY BULETIN ARTIS!

PELAWAT VVIP - SERTAI KAMI DI SINI

Ahad, 27 Januari 2013

CATALOG SUPERHEROES JACKETS - RUGI KALAU TAK TENGOK!

Assalamualaikum semua pembaca blog Buletin Artis! Hari ini saya nak open pre order untuk Superheroes Jackets yang saya kira agak special sebab kat tempat lain jarang saya jumpa. Jacket ini pun hasil design kawan saya dan dibuat sendiri oleh beliau. Saya tolong promosi sahaja. Harga pasaran RM190 + RM10 postage. Tapi kami bagi harga RM170 FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA. Tengok, berapa banyak anda jimat disitu. Kalau ada apa-apa pertanyaan, sila lah PM saya ye di https://www.facebook.com/mymegamall .InsyaAllah harga kami yang terbaik. Untuk album atau gambar lain, boleh try usha sini: https://www.facebook.com/mymegamall/photos_albums Terima kasih. :-)












































P/S: Kalau anda suka, jangan lupa klik LIKE dekat bawah ini. Komen dialu-alukan. :)

Rabu, 2 Januari 2013

Ab Rocket - Alat Senaman Untuk Mengempiskan Perut.

Assalamualaikum dan hi semua. Hari ini kami bawa masuk satu lagi HOT stuff yang membantu anda untuk mengempiskan perut. Bayangkan dengan kerja seharian yang sibuk, pemakanan yang tak seimbang, boleh membahayakan kesihatan jika tidak exercise sekali-sekala. Nak jogging? Boleh..... Masalahnya TIADA MASA! Nak beli treadmill? Boleh..... Jika anda cukup kaya. Mungkin ramai yang tak mampu nak beli treadmill kerana harganya yang mahal. RM3000 hingga RM6000 wooo.. Jangan risau, dengan AB ROCKET masalah anda kini selesai. Nak info? Jom tengok bawah..







IKLAN PENJUALAN AB ROCKET



CONTOH LATIHAN ASAS AB ROCKET


Harga hanyalah RM270 FREE POS KE SELURUH MALAYSIA! Untuk tempahan, sila PM kami di https://www.facebook.com/messages/mymegamall. Dapatkan sebelum habis sebab kami sentiasa restock kerana permintaan yang sangat tinggi. Lagi gambarhttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.423166837751927.94790.211472975587982

P/S: Tak nak exercise tapi nak kurangkan buncit? Klik SINI.

Selasa, 25 Disember 2012

Khas Untuk Lelaki, Mahukan 6 packs & Badan Yang Sasa?

Pakaian dalam terbaru untuk lelaki yang ingin kelihatan tegak dan segak. Baju slimming ini bukan sahaja untuk lelaki gemok atau berperut buncit, tetapi boleh diguna pakai oleh semua. Anda akan merasa lebih berkeyakinan dan merasa bagaikan dalam pelukan kerana baju ini akan mencekam lembut tubuh anda mengikut pergerakan penafasan anda. Diperbuat dari kain yang berkualiti dan boleh dipakai di mana-mana sahaja.





















Jangan lepaskan peluang keemasan ini, untuk order sila ke https://www.facebook.com/messages/mymegamall atau untuk maklumat lanjut! Hanya RM100 semua impian anda bakal tercapai! Tiada lagi pil pelangsingan dan sebagainya! Anda boleh hadiahkan set ini untuk suami anda juga! Cepat order! Untuk lebih gambar klik sinihttps://www.facebook.com/media/set/?set=a.419811478087463.94117.211472975587982



\

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money